Bjorkvikshallen.se – Din sajt för de senaste politiska nyheterna

Så protesterar du mot politiska beslut

Det har knappast undgått någon att det politiska läget i landet har varit ansträngt en längre tid. Politikerna har helt enkelt glömt vem de egentligen företräder och arbetar för och har låtit sina personliga värderingar gå före folkets vilja.

Migrationspolitiken och miljöpolitiken har lett till stora samhällsproblem och ekonomiska svårigheter. Vill du som medborgare göra din röst hörd, oavsett politisk tillhörighet, kan du beställa trycksaker hos Printer som är ett tryckeri i Stockholm, som levererar trycksaker över hela landet. Där kan du beställa plakat, tygpåsar, mössor och allt annat du behöver till din manifestation. Som företagare kan du också hitta profilprodukter som kan göra smart reklam för ditt företag. Om du inte vill använda ett tryckeri i Stockholm kan du alltid tillverka ett mindre antal plakat på egen hand. Det är dock en stor fördel att låta proffsen göra jobbet, då kan du fokusera på budskapet och se till att det når fram.

Hårdare tag mot brottsligheten

Debatten i Sverige just nu handlar om hårdare straff mot kriminella, vilket oppositionen bestämt hävdar inte kommer att fungera. Något måste dock göras eftersom skjutningarna, morden och överfallen är värre i Sverige än i USA och så har det tyvärr sett ut under lång tid. Politikerna borde kanske till exempel ha folkomröstat kring beslutet att öppna gränserna och släppa in hundratusentals migranter. Det är inte svårt att se sambandet mellan stor migration och omvälvande förändringar i samhället där kommunerna går på knäna. Skola, vård och omsorg ska klara att ta hand om alla dessa människor samtidigt som omvärldsläget är kritiskt. Det hade även varit på sin plats att folkomrösta innan politikerna bestämde sig för att demontera hela det svenska försvaret. Gör din röst hörd och ta plats i politiken. Yttrandefriheten ger dig rätt att uttrycka din åsikt i exempelvis en fredlig demonstration.