Bjorkvikshallen.se – Din sajt för de senaste politiska nyheterna

Förbättra företagets lönsamhet med nyheter och inkassobolag

För att förbättra ditt företags lönsamhet bör du ha koll på allt från politiska händelser till kundernas skulder till dig. Om du har koll på dessa två saker kan du undvika att förlora pengar på onödiga saker och anpassa dig till nya omständigheter. Det kostar inte heller mycket att regelbundet läsa tidningen och att anlita Intrum för hjälp med att driva in skulder. Snarare är det ett billigt sätt att på sikt öka lönsamheten och minimera riskerna för att ditt företag ska gå i konkurs!

Håll dig uppdaterad med politiska nyheter

När det gäller politiska nyheter hjälper det ditt företag bli insatt i den allt mer krävande och konkurrenskraftiga affärsvärlden. Det ger dig en detaljerad analys av hur politiken kan påverka din bransch, så att du kan fatta rätt beslut och göra smarta investeringar som ger långsiktig lönsamhet.

Reglera skulder med hjälp av ett inkassobolag

Förutom att hålla dig uppdaterad med de senaste politiska händelserna är det avgörande att driva in skulder. Dock är det tidskrävande att driva in skulder och kan distrahera dig från din kärnverksamhet, inte minst om gäldenären inte samarbetar eller är svåråtkomlig. Till din hjälp har du Intrum som på ett professionellt sätt hjälper dig med inkassoärenden snabbt och effektivt.

Intrum erbjuder dig följande tjänster:

  • Faktureringstjänster
  • Inkasso och kravhantering
  • Delgivning

Du är i trygga händer hos Intrum som är en respekterad aktör med verksamhet i 24 länder och över 80 000 uppdragsgivare. Även om det är ett internationellt företag med global närvaro, så har de lokal kunskap och expertis som gör dem ideala för att ta hand om dina kunder.