Bjorkvikshallen.se – Din sajt för de senaste politiska nyheterna

Kommer Trump att kandidera till nästa presidentval?

Donald Trump är USA:s 45:e president, och han är en väldigt kontroversiell president med en kontroversiell historia. Samtidigt som han har porträtterats i ett mycket negativt ljus under hela sin presidentkarriär i Sverige, så fortsätter han att vara omåttligt populär bland sina fans i USA.

Vissa tror att Trumps presidentskap har tagit slut i samband med att han besegrades av Joe Biden 2020. Medan andra tror att Trump kommer att fortsätta att kandidera till nästa val. Så vad kan vi förvänta oss?

Trump kommer troligtvis att kandidera till nästa presidentval

Även om det kvarstår frågetecken om Donald Trump kommer ställa upp vid nästa presidentval, så ser det ut som att det kommer att ske. Till exempel sa han i ett tidigare tal under året i delstaten North Carolina att han anser att: “landet förstörs framför våra ögon”.

Detta politiska framträdandet var bland annat det första som Donald Trump har gjort utanför hans hemdelstat Florida. När Donald Trump intog scenen välkomnade de drygt 1.250 gästerna på den republikanska nationalkongressen honom med öppna armar och långa applåder.

I många tidigare framträdanden har Donald Trump lyft upp idén om att ställa upp i nästa presidentval och fortfarande så har den före detta presidenten ett stort stöd bland sina anhängare inom det konservativa partiet.